Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Business ontbijt: Deutsche Post, Medien Zentrum, BEST Websolutions, serveren online strategieën.

 

Meer als 80 ondernemers en marketingmanagers uit de Euregio gaven op 20 september gevolg aan de uitnodiging van Medien Zentrum Straelen om zich te laten informeren over online marketing. In de drukkerij, die op de machines na leeg gemaakt was, luisterden de deelnemers naar 3 lezingen.

Het begin werd gemaakt door Sebastian Keuck bedrijfsleider van Keuck Druck met als thema “mobile marketing” en de zinvolle combinatie van offline en online marketing.

Aansluitend was het de beurt aan Thomas Amann, hoofd verkoop van Medien Zentrum Straelen, en Daisy Leenders, directeur van het Nederlandse internet marketing bedrijf BEST Websolutions, over de marketing mogelijkheden op het Social Media platform zoals Facebook, Xing of Twitter als ook over het stijgende belang voor zoekmachine marketing. Met succesverhalen van vermaarde bedrijven gaven zij de bezoekers concrete ideeën op het gebied van Social Media.

Tenslotte sprak Andreas Schmid van de Deutsche Post over hoe Google actief kan worden ingezet in het winnen van klanten. Hier kregen zelfs ervaren marketeers nog interessante Tips en Tricks mee.

Voor meer vragen kunt u altijd bij ons terecht
.

medien-zentrum-straelen-deutse-post-best-websolutions-dialog-marketing   medien-zentrum-straelen-best-websolutions--deutse-post-dialog-marketing

Hier vindt u de presentatie van Medien Zentrum Straelen en BEST Websolutions.


BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube BEST Web Solutions  Google+