Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Webdesign

Webdesign

Een goede eerste indruk achterlaten, daarvoor krijgt u maar één kans. De uitstraling van uw website moet passen bij het verwachtingspatroon dat uw doelgroep van uw bedrijf heeft. Webdesigners moeten bij het maken van een website oog hebben voor de juiste sfeer in het grafisch ontwerp, maar ook zeker voor een goede functionaliteit. Websites moeten gebruiksvriendelijk zijn en prikkelend voor het oog. Websites maken is een vak apart.

De webdesigners van BEST Websolutions adviseren en voeren uit. Samen met u bepalen wij wat de beste uitstraling van uw website is én bouwen hem voor u. We kijken naar:
● een persoonlijke uitstraling
● beelden van voorbeeld website en webshop
● het gebruik van extra internet communicatiemiddelen

Zonder de teksten te lezen moet de bezoeker direct het gevoel hebben met een professioneel bedrijf te maken te hebben. De site moet een realistisch beeld geven van een levensecht bedrijf. Typische stockfoto’s worden daarbij afgeraden, want zij geven geen realistisch beeld van uw bedrijf.

Kleurgebruik

Kleuren die uw huisstijl kenmerken past u toe op uw site. Plus kleuren die passen bij de kernwaarden van uw bedrijf, zodat de juiste associatie wordt opgeroepen. De uiteenlopende informatie op uw website moet in één blik een volledig overzicht geven, zodat op de homepage alle onderliggende pagina’s te overzien én te bereiken zijn.

BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube BEST Web Solutions  Google+