Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Web marketing

Web marketing als onderdeel van uw communicatiemix

Internet is een effectief medium binnen de marketing communicatie. Het is goedkoper dan adverteren in dagbladen en tijdschriften. Bovendien kunt u uw doelgroepen gerichter benaderen en de resultaten beter meten. Wij wijzen u graag op úw mogelijkheden. Het communicatiebudget kan immers maar één keer worden uitgegeven.

Zoekmachine marketing

Wilt u ook meer rendement halen uit uw website? Véél bezoekers op uw website heeft niet de hoogste prioriteit!  Het is belangrijk dat u beter gevonden wordt door de klant die naar uw produkt of dienst op zoek is.  Dat zorgt voor meer omzet. Zoekmachinemarketing bestaat uit:

  • Zoekmachine optimalisatie / SEO

Daarin spelen o.a. goede webteksten, een moderne, professionele, en zoekmachinevriendelijke techniek een rol. Zoekmachine robots indexeren regelmatig uw website. Het is belangrijk dat eerder genoemde zaken op orde zijn. Dit bepaalt namelijk mee hoe goed u te vinden bent. Het zijn de kneepjes van het vak die wij op ons duimpje kennen. Wilt u weten of uw website goed is geoptimaliseerd? Klik hier dan hier voor een test.

  • Zoekmachine advertising / SEA

Adverteren via Google of Yahoo kán spectaculaire gevolgen hebben, maar hangt van veel factoren af. De juiste strategie, campagnes starten, het opstellen van advertentie(s), sleutelwoordenonderzoek en landingspagina's. Vervolgens is het belangrijk om de bezoekergegevens continue te analyseren en de campagnes in alle opzichten te optimaliseren. Investeren in omzet op een zeer efficiënte manier. Het is een kunst op zich. Wij nemen het graag van u over.

E-mail marketing

E-mails om klanten te vinden en klanten te binden. Wij schrijven, ontwerpen en verzenden ze voor u.

Is uw bedrijf gevestigd in Limburg of Nordrhein-Westfalen, binnen de straal van ongeveer 35 km rondom Grubbenvorst in de buurt van Venlo? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of vul uw gegevens in dan bel ik u! Ik vertel u graag over uw mogelijkheden om meer rendement te halen uit internet.

BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube BEST Web Solutions  Google+