BEST Web Solutions

Over BEST Web Solutions

BEST Web Solutions onderscheidt zich van andere internetbedrijven door haar specialistische kennis op het gebied van marketing communicatie en techniek. Vooral de Nederlandse en de Duitse markt. Uw bedrijfsdoelstellingen en die van uw internet activiteiten zijn leidend voor bijvoorbeeld de bouw en de indeling van uw site. BEST Web Solutions vertaalt niet alleen uw wensen naar effectieve online activiteiten, wij denken ook met u mee en voorzien u graag van deskundig advies.

In een gedegen marketing communicatie plan brengen wij al uw marketing en communicatie doelstellingen in kaart, zowel op het gebied van marketing, communicatie, uitstraling als techniek. Wij zorgen ervoor dat uw website zó gebouwd wordt dat hij marketingtechnisch staat als een huis. Uw resultaat: een gebruiksvriendelijke website, die uitstekend vindbaar is met zoekmachines en die bezoekers aantrekt die voor u relevant zijn.

Doelgroep

De opdrachtgevers van BEST Web Solutions zijn Nederlandse én Duitse bedrijven in de Euregio Rijn Maas noord.

Diensten

De dienstverlening van BEST Web Solutions bestaat uit:

  • Advies over internetstrategieën, op basis van ondernemers- en marketingdoelstellingen
  • Internet marketing strategie en communicatie plan schrijven
  • Webdesign
  • Webteksten en vertalingen passend bij de geformuleerde strategie
  • Technische uitvoering van websites, zoals bouw, hosting, e-commerce en domeinnaamregistratie
  • Zoekmachinemarketing, waaronder zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadverteren.
  • Onderhoud van websites

BEST Web Solutions onderscheidt zich van andere internetbedrijven door een compleet pakket diensten aan te bieden op het gebied van online marketing. Met BEST Web Solutions als partner heeft u één aanspreekpunt voor al uw internetvragen. Het BEST Web Solutions–team zet zich volledig in om haar klanten optimaal van dienst te zijn.

BEST Web Solutions-team

BEST Web Solutions is een specialistisch internetbedrijf, waarbij internet marketing en websitebouw en hand in hand gaan.

   
Ep Leenders
Ep Leenders

Na afronding van zijn HBO opleiding informatica werkte Ep jaren als informatiseringsdeskundige bij de Koninklijke Landmacht. In januari 2004 startte Ep BEST Web Solutions met een opleiding bij Team Venlo. Even later verscheen het krantenartikel "Oude Whizzkid begint voor zichzelf". Hij is dè automatiseringsspecialist van dit bedrijf. Ep Leenders staat garant voor goed technisch advies bij uw keuze voor het beste systeem. Ook het technisch onderhoud van uw website is bij Ep Leenders in goede handen, zodat uw webpagina’s zo optimaal mogelijk geindexeerd worden door Google en andere zoekmachines. Ep is lid van:

   
Annie Leenders
Annie Leenders
Annie werkte vele jaren als officemanager bij een Duits im- en exportbedrijf. De kennis en ervaring die zij tijdens die functie opdeed zet ze nu in als financieel manager van BEST Web Solutions. Annie zorgt ervoor dat alle financiën binnen BEST Web Solutions accuraat verwerkt worden.
     

Ed Noordhuizen

Ed Noordhuizen

Ed Noordhuizen (1967) studeerde audiovisuele vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda. Na zijn opleiding heeft hij een aantal jaren gewerkt aan audiovisuele producties. In 1992 heeft hij zich gespecialiseerd in grafische vormgeving. Ed Noordhuizen is vaste partner van BEST Web Solutions als het gaat om grafische vormgeving en het ontwerpen van websites, nieuwsbrieven en andere internet toepassingen.  


BEST Web Solutions is gevestigd in Grubbenvorst, nabij Venlo in de Euregio Rijn Maas noord.

Meer contactgegevens

BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube