Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Referenties van BEST websolutions:

 

Vostermans Companies

Vraag
Hoe kunnen we de SEO van onze website verbeteren?

Oplossing
Via een maandelijkse feedback worden we op de hoogte gehouden van de vooruitgang in vindbaarheid van onze site. Een gedetailleerde rapportage heeft voor ons de noodzakelijke aanknopingspunten opgeleverd om flinke stappen voorwaarts te zetten.

Ervaring / resultaat
Met het gebruikelijke enthousiasme en de gedegen, gedetailleerde onderbouwing van BEST Websolutions hebben we als Vostermans Companies onze positie via SEO opmerkelijk kunnen verbeteren. De technische score op de zoeksites is verbeterd door de samenwerking met de sitebeheerder; via professionele linkbuilding hebben we meer bezoekers naar onze site kunnen trekken; de populariteit is sterk verbetert door aandacht aan alle tekst- en beeldweergave te besteden. Kortom, de investering meer dan waard!

Naast de SEO-inspanningen maken we als Vostermans Ventilation ook dankbaar gebruik van de kennis en ervaringen op het gebied van Social Media en hebben we geleerd als bedrijf om de eerste professionele stappen met LinkedIn te zetten.

Vostermans Companies
Severens beveiliging BV.
Het heeft even geduurd maar....uiteindelijk heb je dan een hele mooie website. Een website waar we ons allemaal in kunnen vinden en waar we met zijn alle Trots op zijn. Veel succes voor de toekomst.
 

Financieel adviesbureau Volino
BEST Websolutions is een bedrijf wat de zaken met beide handen stevig aanpakt. Dit betekent dat er op een professionele, serieuze en correcte manier met de relaties wordt omgegaan. De opdrachten worden grondig en doordacht door hen aangepakt. De samenwerking is op een prettige, gezonde doch serieuze manier verlopen. Wij zijn in ieder geval zeer te spreken over de werkwijze van BEST Websolutions en wensen hen in de toekomst verder veel succes. Don de Wilde, Hans Hegger en Hans Konings.

 

Servies service Van de Ven Solex JohnClevers Security MEDI-LET
Hallo Ep en Annie, Dank voor het maken van de mooie website. Jullie hebben zeer je best gedaan in de site de “look and feel” van MEDI-LET tot uitdrukking te laten komen en gezien de vele positieve reacties “uit de markt” zijn jullie daarin goed geslaagd. Klasse! Met vriendelijke groet, M. van Boven, Register-Expert, NMI-Mediator

 

GW23 John Clevers Security JohnClevers Security Lex Janssen opticien
Hallo Ep en Annie, Ik heb jullie onlangs laten weten, dat we mee zouden doen met een wedstrijd van Oculus het optiek vakblad voor de beste website. We hebben de tweede plaats behaald. De website staat afgedrukt in de editie van het vakblad van deze maand. Gratis reklame voor Lex en Ep! Zo zie je maar weer: BEST Websolutions heeft perfekt werk geleverd! Groetjes, Lex en Resi

 

Lex Janssen opticien
Beste Ep en Annie,
Ben ontzettend trots op mijn website, dit is een visitekaart voor mijn zaak. Hier zie je toch weer het bewijs dat kwaliteit altijd wint. Complimenten!!!!!!! Groetjes, Lex

 

Van de Ven Solex
Fam.leenders. door positieve reclame ben ik terecht gekomen bij BEST Websolutions. Ik moest zelf ondervinden dat de reclame terecht positief was en is. Met dank, Marcel van de Ven.

 

Servies-service.
Beste Ep en Annie,
Bedankt voor de snelle veranderingen van onze website.
Het ziet er geweldig uit! groetjes John Leenders

 

BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube BEST Web Solutions  Google+