BEST Web Solutions

 

Portfolio BEST Web Solutions

 

Veiliger Spelen.nl

Ons doel was het bereiken van de juiste doelgroepen voor onze twee websites. Met een aantal zeer gerichte actiepunten heeft BEST Websolutions ons behoorlijk in de juiste richting geholpen. We hebben nu een veel duidelijker beeld van welke weg we moeten en willen volgen. Voor verdere optimalisering zullen we zeker met BEST Websolutions blijven samenwerken.

Veiliger spelen

Vostermans Companies
Dankzij het gebruikelijke enthousiasme en de gedegen, gedetailleerde onderbouwing van BEST Websolutions hebben wij onze positie via SEO opmerkelijk kunnen verbeteren. Onze technische score op de zoeksite is sterk verbeterd en via professionele linkbuilding trekken we meer bezoekers. Via een maandelijkse feedback worden we op de hoogte gehouden van alle vorderingen rondom de website. Daarnaast maken we ook dankbaar gebruik van de kennis en ervaringen van BEST Websolutions op het gebied van Social Media. Het is de investering kortom meer dan waard!

Vostermans Companies
Severens beveiliging BV.
Het heeft even geduurd maar....uiteindelijk heb je dan een hele mooie website. Een website waar we ons allemaal in kunnen vinden en waar we met zijn alle Trots op zijn. Veel succes voor de toekomst.
Severens Beveiliging B.V.

Financieel adviesbureau Volino
BEST Websolutions is een bedrijf wat de zaken met beide handen stevig aanpakt. Dit betekent dat er op een professionele, serieuze en correcte manier met de relaties wordt omgegaan. De opdrachten worden grondig en doordacht door hen aangepakt. De samenwerking is op een prettige, gezonde doch serieuze manier verlopen. Wij zijn in ieder geval zeer te spreken over de werkwijze van BEST Websolutions en wensen hen in de toekomst verder veel succes. Don de Wilde, Hans Hegger en Hans Konings.

Volino

Servies service Van de Ven Solex JohnClevers Security MEDI-LET
Hallo Ep en Annie, Dank voor het maken van de mooie website. Jullie hebben zeer je best gedaan in de site de “look and feel” van MEDI-LET tot uitdrukking te laten komen en gezien de vele positieve reacties “uit de markt” zijn jullie daarin goed geslaagd. Klasse! Met vriendelijke groet, M. van Boven, Register-Expert, NMI-Mediator

Medi-let

GW23 John Clevers Security JohnClevers Security Lex Janssen opticien
Hallo Ep en Annie, Ik heb jullie onlangs laten weten, dat we mee zouden doen met een wedstrijd van Oculus het optiek vakblad voor de beste website. We hebben de tweede plaats behaald. De website staat afgedrukt in de editie van het vakblad van deze maand. Gratis reklame voor Lex en Ep! Zo zie je maar weer: BEST Websolutions heeft perfekt werk geleverd! Groetjes, Lex en Resi

Lex Janssen opticien

Lex Janssen opticien
Beste Ep en Annie,
Ben ontzettend trots op mijn website, dit is een visitekaart voor mijn zaak. Hier zie je toch weer het bewijs dat kwaliteit altijd wint. Complimenten!!!!!!! Groetjes, Lex

Lex

Van de Ven Solex
Fam.leenders. door positieve reclame ben ik terecht gekomen bij BEST Websolutions. Ik moest zelf ondervinden dat de reclame terecht positief was en is. Met dank, Marcel van de Ven.

Van de Ven Solex

Family Catering
Beste Ep en Annie,
Bedankt voor de snelle veranderingen van onze website.
Het ziet er geweldig uit! groetjes John Leenders

Family Catering

BEST Web Solutions | facebookBEST Web Solutions op Twitter BEST Web Solutions | linkedinBEST Web Solutions | You Tube